En mysig helg till ända

Vips så var helgen (nästan) slut, pitefrämmandet avvinkat och kvar här hemma är en tyst- och stillhet som är mer uppenbar än vanligt.

 

Det där med långa avstånd till familj och vänner har vi sedan länge konstaterat att det är mindre kul. Men sen var det ju det där med jobb, kanske förhoppningsvis ”trillar” det ner något erbjudande någon gång i framtiden som vi inte kan tacka nej till och som får oss att bestämma oss för att flytta det drygt 80 milen norrut igen.

 

Som vanligt har det varit mysigt att ha Mr M: s syster och systerson på besök. Mest uppskattat har det nog utan tvekan varit för M, 7 år, som fått tillbringa en hel helg tillsammans med sin älskade morbror. Och som grädde på moset fick han dessutom besöka favoritbutiken här i Stockholm – Buttericks. Han hann sedan skrämma slag på oss ett flertal gånger då han köpte ett par metallbrickor som kan få omvärlden att tro att fem kvadratmeter porslin krossats. Sen har vi haft både fredags- och lördagsmys med tacos, fondue och amerikanska pannkakor till frukost. Vilken lyx!

 

Pitefrämmandet åkte hem redan före lunch idag så vi har hunnit med lite ”måsten” denna söndagseftermiddag. Vi tog bland annat en tur ut till Barkarby och IKEA för att fylla på det sinande värmeljuslagret här hemma. Nu är vi kittade med ett stort antal värmeljus så att vi (läs jag) kan fortsätta att elda lite här hemma.

 

Nu ska vi sjunka ner i soffan och se ett avsnitt (risken är stor att vi påbörjar resterande avsnitt från säsong 1) från den underbara tv-serien Solsidan.

Hoppas ni också har en riktigt skön söndagskväll, en stor kram på er! ♥

Bild: Privat © - Ett gäng klassiska Macarons fick följa med oss hem igår. Om inte för smaken så är de underbara kakorna en perfekt ge bort present. 


Kommentarer
Postat av: Camillasnyahem

Ja, långa avstånd till familjen är inge skoj. Usch.



Låter som en toppenhelg! Kram

2010-10-25 @ 07:49:32
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: Tess : Istla.se

Låter som en härlig helg.

2010-10-25 @ 13:31:25
URL: http://istla.se

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0