JULKLAPPSTIPS

Trotsade snöovädret idag och begav oss in till stan för att kika på lite julklappar, framför allt till varandra. Men sen, väl på plats, så bestämde vi oss för att köpa något gemensamt istället som vi verkligen behöver. En ny stekpanna står högst upp på listan då det har börjat bränna fast i vår nuvarande. Vi har en kandidat men ska göra lite mer research innan vi bestämmer oss.

 

Däremot behövde vi ingen betänketid då vi såg det snygga och praktiska knivblocket Bodum Bistro för 299 kr inne på Cervera. Våra knivar har legat mer eller mindre huller om buller i en kökslåda och det har verkligen skärt i hjärtat varje gång man har lagt ner våra fina kockknivar. Men nu är det slut på det!

 

Insidan på knivblocket är gjort av en myriad av mycket fina plastpinnar och man kan därför placera kniven var man vill. Knivblocket är tillverkat av ett plasthölje med silikonfötter som gör att det står stadigt. Och det bästa av allt är att det finns i flera fina färger så att man lätt kan matcha kökets färger. Vi bestämde oss inte helt otippat för det vita.

 

Hoppas ni har haft en mysig fjärde advent allesammans. En stor kram! ♥

Bild: Privat © - Det vita knivblocket Bodum Bistro som numer får hålla ordning och reda på våra fina kockknivar.


Kommentarer
Postat av: Anna - Starwoman

Tack söta låter Maximilian hälsa :-)



Ja den vita åkpåsen med öron kommer från H&M, jag tycker den är jättesöt, men maken min sa första gången M hade den i vagnen "Va är det för ful" haha - smaken är som baken ;-)



Knivblocket är snyggt, snyggt! Jag är sugen på Bodums brödrost i samma stil. Vår gamla brödrost sjunger nämligen på sista versen här hemma!



Ang stekpanna kan jag rekommendera Iittalas stekpannor, sååå jäkla bra. Har testat en massa före det att vi köpte en i teflon från just Iittala, men ingen slår den, lika fin som när vi köpte den ännu.



Kramkram

2010-12-19 @ 21:05:48
URL: http://www.bloggfamiljen.se/?blog=starwoman
Postat av: Nanna

Åh den där var ju hur snygg som helst! Ett snyggt (o praktiskt) knivblock är ju ett måste i köket!

Ni får verkligen passa på att ha lite kvällar för er själva nu innan det tar slut. Dröjer några år ju innan det bara är ni två igen ;) Hoppas ni har haft en skön helg :) Kram Nanna

2010-12-19 @ 21:34:28
URL: http://nannashem.blogspot.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0