ANDRA ADVENT

I morse tände vi det andra ljuset i adventsljusstaken och julen närmar sig med små steg för var dag. Idag har vi tänkt försöka bocka av ytterligare ett julklappsinköp från listan i förhoppning att slippa vara ute i sista sekund jagandes julklappar. Är dock lite trött i mössan trots en gårdagskväll sippande på alkoholfri glögg, mineralvatten och julmust.

 

Var däremot en mycket trevlig julfest med bra stämning, god mat och en hel del spex. Dessutom så var det roligt att få se vilka Mr M: s arbetskompisar är även om många ansikten var nya för inte bara mig utan även för Mr M då han sitter ute hos kund hela sin tid och därmed har lite kontakt med huvudkontoret. Ibland förundras man dock över hur liten världen kan vara då det visade sig att en lite äldre herre, som numer jobbar som Senior Consultant på konsultbyrån, tidigare var chef för FoU på det medicintekniska företag där jag arbetar. Visitkortet ligger i min väska och det ska bli roligt att få berätta om gårdagens möte i morgon på jobbet.

 

Nu ska jag hoppa i duschen så att jag piggnar till, om inte annat så gör nog lite frisk luft susen! Ha en mysig andra advent alla söta ni, kram från mig! ♥

Bilder: Privata © - Favoritlyktorna till jul som alltid åker fram från julkartongen. I bakgrunden skymtar Marimekkotyget Moments som vi har spänt upp på en hemmasnickrad träram. Såhär i efterhand hade det nog varit klokare att spänna upp ett vitt gammalt lakan under själva tyget då träramen lyser igenom en del.


Kommentarer
Postat av: Maria

Vilka fina ljuslyktor! Låter som ni haft en riktigt trevlig julfest.



Hoppas allt är bra med dig och bebismagen. Kram Maria.

2010-12-05 @ 19:22:18
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

De där ljuslyktorna var riktigt fina, förstår att de är en favorit.



Ja det är riktigt mysigt med dop och så roligt att få träffa lilla R igen. Han växer verkligen så det knakar. Det gick bra att ta kort på kyrkan, härligt att få en utmaning så man tar tag i att läsa på i manualen. Kram på dig!

2010-12-05 @ 23:54:17
URL: http://inspireramera.se
Postat av: Anna - Starwoman

Helt underbara lyktor, förstår att de är en favorit!



Hoppas du får en härlig start på denna vecka!



Stor kram/Anna

2010-12-06 @ 10:22:16
URL: http://www.bloggfamiljen.se/?blog=starwoman

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0