Sneak peak på nya vasken

Från vår allra första offert på köket till den slutgiltiga har en hel del ändringar gjorts för att bättre passa vår budget. Vi hade däremot en rätt klar bild över hur vi ville att köket skulle se ut.

 

Till underskåp och inbyggd kyl/frys har vi valt mörka skåp i valnöt för att bryta av mot allt det vita här hemma. Däremot ville vi ändå ha kvar den ljusa känslan och har därför valt en vit diskbänk, glasskivan som fungerar som stänkskydd kommer att målas vit och sist men inte minst vita högblanka överskåp. Tror vi kommer att bli så nöjda med den kombinationen!

 

Ikväll har vi lagat den sista middagen i det gamla köket - en ljuvligt god skaldjurssoppa med pilgrimsmussla och fänkålsaioli från nya numret av Allt om Mat. Efter en snabb affär via det fantastiska Blocket blir vi av med köket i morgon vid lunch. Vi behöver inte ens tänka på att köra bort det vilket är underbart. Och som om det inte var nog så kommer köparens son som tävlar i Sveriges starkaste man att följa med och bära. Kan det bli bättre? =) (Mina biceps har fortfarande inte återhämtat sig efter 442 kg kök).

 

Trevlig lördagskväll allesammans! ♥


Bild: Privat © - Här får ni se en liten sneak peak på den fyrkantiga vasken som har planlimmats, så snyggt!


Kommentarer
Postat av: Sandra | Inspirera Mera

Åh så spännande, det kommer bli så snyggt! Hoppas vi kan hälsa på snart och kika på ert nya kök. Saknar ju er!



Svar: Jo det har du rätt i. Det är nyttigt att sakna varandra ibland, även om det inte är roligt. Ha en underbar helg! Kram på dig

2010-04-17 @ 20:33:05
URL: http://www.inspireramera.se
Postat av: Therése | Stylish-B.se

Hej =)

Vad kul att du gillar mina bilder. Jag använder Adobe Photoshop CS, så det är gammalt. Men det funkar för att bara göra enkla saker.



Hoppas det går bra med köket, hoppas på att få se bilder när allt är färdigt.

Ha en underbar helg.



kram // Tess.

2010-04-17 @ 20:34:26
URL: http://stylish-b.se
Postat av: Liza

Längtar efter bilder.. det kommer att bli supersnyggyt!!! Jag har fortfarande inte fått bänkskivor, vask, blandare och stänkskyddet... Gissa om jag längtar!!

KRAAAAAAAAAAAAAM!

Liza

2010-04-17 @ 22:48:48
URL: http://vardagslycka.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0