Liselotte Watkins för Pontus!

Igår åt vi en underbart god middag på Restaurang Pontus!, testade även ostron för allra första gången. Mycket spännande! =)

Till maten beställde vi en flaska vin vid namn Pussy, King of the Pirates. Vinet ingår i en serie limiterade viner som krögaren Pontus Frithof har producerat tillsammans med Xavier Vignon. Det bästa av allt var den grymt snygga etiketten som Liselott Watkins har gjort. För er som är nyfiken på hur vinet smakar, kommer det från och med den första december att finnas i Systembolagets beställningssortiment. Perfekt om inte annat som ge-bort-present! 

Blev alldeles för sent igår innan vi kom hem för att man ska må bra av det idag. Så dagen lär vi nog njuta av i ett stilla mak och några underverk här hemma lär vi förmodligen inte åstadkomma. Hoppas ni i alla fall är piggare, ha en skön söndag allesammans!

Kram på er! ♥

Foto: Utskuren skärmdump härifrån


Kommentarer
Postat av: caroline

Hejsan! Nu har jag ett minne som ett såll, men vad hette det mousserande vinet ni hade på nyårsafton? Jag tror nog jag har frågat om namnet säkert 3 ggr... Och glömt! Inte bra...

2009-11-25 @ 16:58:04
URL: http://carrocaramell.bloggspot.com

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0