Första advent

Tänk att det idag är första advent och bara drygt fyra veckor kvar till julafton. Är dessutom strålande sol ute idag så jag ska börja dagen med en rask promenad för att få lite frisk luft. Vad som sedan händer under dagen är ett oskrivet blad. Skulle gärna strosa runt lite i Gamla Stan för att kika på den årliga julmarknaden, eller kanske hinna med lite julshopping.

 

Igår kväll, efter en heldag på stan innehållande både lite shopping, bio (Luftslottet som sprängdes - betydligt mycket bättre än vad jag hade förväntat mig, skulle nog säga att det var bästa filmen av de tre) och middag, vinkade vi sedan hejdå till mamma och hennes man när dom satte sig på nattåget upp mot Norrland. Har varit mysigt att få ha dom här några dagar även om tiden går alldeles för fort när man ses. Nu ser vi fram emot jul så att vi får åka norrut och träffa hela familjen!

Ha en riktigt skön första advent nu, en stor kram! ♥


Bilder: Privata ©

Kommentarer
Postat av: Camillas(nya hem)

Vilka mysiga bilder, får julstämning! Här hemma är det också dags att plocka fram lite julsaker.



Vad mysigt det låter att strosa i Gamla stan, har inte varit där på länge nu. Hoppas ni får en mysig dag vad ni än tar er för!



Ps. Vad heter typsnittet du använder? Jättefint!

2009-11-29 @ 11:34:33
URL: http://www.camillasnyahem.se
Postat av: ...by Mary

Önskar solen kunde komma hit också. Men det ser ut att finnas hopp, lite blåa fläckar syns på himlen så med lite tur hittar solen dit och skiner även här :)

2009-11-29 @ 12:04:35
URL: http://dailybymary.blogg.se/
Postat av: Liza

Låter som en härlig första adventshelg!

Ha det gott!

Kraaaaaaaaam!

Liza

2009-11-29 @ 17:11:03
URL: http://vardagslycka.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0