Trevligt besök och prickiga bullformar

I helgen har vi haft ett efterlängtat besök från Piteå - Mr M: s syster och hennes söta son M. Dom passade på att lämna pappan och yngsta killen hemma för att själva hälsa på oss en helg. Blev ett mycket uppskattat premiärbesök av M, 6 år, att få en hel helg här i Stockholm tillsammans med favoritmorbrorn!


Vi har bland annat hunnit med ett besök på Junibacken. Medans vi andra var väldigt begeistrade över det fantastiska sagotåget döpte M snabbt om det till Spöktåget istället och konstaterade att det var första och sista gången han skulle åka det. Under färden får man nämligen hälsa på hemma hos Nils Karlsson pyssling och den stora råttan Tjoffsan men även den ondskefulle draken Katla som härskar i Bröderna Lejonhjärta.

Desto mer uppskattades besöket på Gröna Lund där M bland annat stod och väntade tålmodigt i minst 45 minuter för att få åka nyckelpigan. Men favoritstället av dom alla blev nog kanske BR Leksaker? =) Tack för en mysig helg tillsammans!


Varvat med de barnvänliga stoppen hann vi även med lite shopping där ett gäng prickiga muffinsformar från Stockhome fick följa med hem. Självklart var jag tvungen att baka idag för att testa de söta formarna, så nu står bullar från två ugnsplåtar och sprider en ljuvlig doft här hemma! Ska skynda mig nu och haffa en eller två innan Mr M har lagt beslag på dom alla!


Hoppas ni alla har haft en mysig helg, trevlig söndagskväll! Kram på er! ♥


Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: Jessica

Oj så fina formar! Älskar prickigt!



/Jessica

2009-08-16 @ 21:38:12
URL: http://mammamedhabegar.blogg.se/
Postat av: Ida

De låter som en helt underbar helg. Och formarna var ju bara så söta. Allt måste ju smaka mycket bättre när man äter det ur något prickigt. De tror i alla fall jag. Kram

2009-08-16 @ 21:54:34
URL: http://jag-heltenkelt.blogspot.com
Postat av: mamma millan

jättesöta ju!!!!



kram millan

2009-08-17 @ 01:10:37
URL: http://mammamillam4.blogspot.com
Postat av: InneoUte-Malin

Vilka glada bullformar. Låter som en härlig helg. :-)

2009-08-17 @ 19:44:04
URL: http://inneoute.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0