En underbar sista semestervecka (med mycket jobb)

Denna sista semestervecka har verkligen rasslat till ordentligt och vi är båda rätt möra i kroppen efter en veckas intensiv golvläggning. Vi har svettats ikapp här inne medan solen har gassat utanför våra fönster. Men idag la vi äntligen den sista "plankan" (vad man nu kallar en golvbräda) och nu kan vi trötta och nöjda pusta ut. Blev ett otroligt lyft för lägenheten!


De underbara kvällarna denna vecka, även då jag känner mig mest bekväm med att vistas i solen och faktiskt kan njuta av de varma strålarna med gott samvete, har vi däremot tagit till vara på ömt.


Bland annat har vi hunnit med att besöka det fantastiskt mysiga Waxholm men vi kan även bocka av Allsång på Skansen och Gröna Lund tillsammans med kära vänner från Piteå som var på besök i storstaden. Vi passade även på att duka upp för triangelspel i mysiga Hagaparken en av kvällarna. Ett spel som har blivit ett riktigt favoritspel och som dom flesta blir mycket förtjusta i. Ingen slipper undan detta triangelspel när dom kommer till oss! =)


Men något riktigt triangelspel är det såklart inte utan alla (beroende på vem som vinner eller förlorar) är till gott mod när spelet är slut och passande nog låter det hjärnan tänka lite lagom också. Perfekt på semestern med andra ord.


Ikväll ska vi gå ut och äta en bit god mat och njuta av att semestern inte riktigt är slut än. På måndag börjar dock vårat allvar om igen efter fyra riktigt sköna semesterveckor men ärligt talat ska det bli rätt skönt med lite ordentliga sov- och matrutiner som arbetet för med sig.


Hoppas ni alla har det riktigt underbart i denna sommarvärme, önskar er en trevlig lördagskväll! ♥

Bilder: Privata © - Är lite "blyg" över att visa upp några alldeles för privata bilder här på bloggen, men en glimt av mig och Mr M (vi till höger) tillsammans med våra Pitevänner kan jag bjuda på.

Kommentarer
Postat av: Anonym

2009-08-08 @ 20:38:20
Postat av: InneoUte-Malin

Låter som en härlig semestervecka! Triangelspel har jag aldrig hört talas om. Det måste jag googla. :-)

2009-08-09 @ 21:13:59
URL: http://inneoute.blogg.se/
Postat av: Cin

Visst är det härligt med semester, men jag håller med om att de rutiner man snabbt kommer tillbaka till när jobbet sparkar igång igen är smått efterlängtade. :)

Kram Cin.

2009-08-10 @ 08:31:36
URL: http://cintankar.blogspot.com/
Postat av: Emmalill

den bilden med alla 4 var ju bara för läcker.

2009-08-10 @ 22:01:11
URL: http://emmalill.blogspot.com
Postat av: Kattis

Vilket coolt sätt att visa vem du/ni är på! ;) Häftig bild!

2009-08-14 @ 20:26:12
URL: http://www.tjornebrant.se/dagar
Postat av: B E R G O D A L V A N A. C O M

Vad härligt ni har haft det och härliga bilder. Perfekt sätt att visa vem man är på ju.

2009-08-17 @ 21:00:49
URL: http://bergodalvana.com/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0