En dag på IKEA

Behovet av mer förvaring hemma hos oss har varit stort. Våra köksskåp har varit så fulla att man knappt sett vad man letat efter. På mitt jobb arbetar vi mycket efter 5S och ordningsmänniska som jag är (eller kanske försöker vara) är det underbart. Kanske något att sträva efter hemma?


Idag tog vi oss äntligen iväg till IKEA efter att ha haft vår bil avställd i ett varmgarage hela vintern. Behövde inte ens övertala Mr M om att åka dit (vilket inte hör till vanligheterna) men det var knappast det blågula varuhuset som lockade hans intresse utan snarare bilkörningen dit och hem. =) 

Förutom lite smått och gott som alltid följer med i kassen köpte vi en förvaringsmöbel från Beståserien. Den tog inte länge att fylla så nu kan man äntligen se vad man letar efter i våra skåp. Dörrarna var tyvärr slut för dagen så jag återkommer med bilder en annan dag när vi har fått dom på plats.  


Bara några arbetsdagar återstår för oss nu innan vi får ett långt och efterlängtat påsklov. För en gång skull väljer vi att inte åka till Norrland utan vi ska njuta av att vara hemma, lediga, utan några som helst planer. Lovely! Hoppas ni alla har en bra vecka framför er! ♥

Bild: Privat © - Bloggskadad som man blir efter ett tag var jag tvungen att ta en paus i monteringen och dokumentera händelseförloppet. =)

Kommentarer
Postat av: Camilla

Ja, man fyller sånt ganska snart. :)



Passar på att önska er en trevlig påsk redan nu då!

2009-04-06 @ 09:41:39
URL: http://www.camillasnyahem.blogspot.com
Postat av: mamma

Det var på tiden! Så trångt som ni hade i alla skåp.

Kramisar

2009-04-06 @ 12:51:47
Postat av: Caroline

Jättefin blogg! =)

2009-04-06 @ 19:50:48
URL: http://lovdesign.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0