Många platta paket blir det...

Veckan har gått i målarfärgens tecken. Kladdiga penslar, slipdamm och målarfärg inte bara där den var avsedd för. Men vilken skillnad lite ny färg kan göra!


Sist jag hade min rajd fick alla rum förutom sovrummet nya ytskikt, sen tog energin slut. Är jobbigt att leva med målarfärgsburkar, skyddspapp på golvet och framför allt slipdamm som letar sig in precis överallt. För att slippa sova i slipdammet och ångorna från målarfärgen har vi i veckan haft en tillfällig säng i vardagsrummet. Efter två nätter på en hård madrass kändes det rätt skönt att få krypa ner i vår säng i fredags.


Igår spenderade vi halva lördagen på IKEA och idag skruvar vi platta paket för fulla muggar. Vad det ska bli får ni se när det blir klart, eller åtminstone mer färdigt! =) Ingen rast ingen ro, nu är skruvdragaren fulladdad!

Bild: Privat ©

Kommentarer
Postat av: mia

Åh vad spännande att se vad som är i dom platta paketen :) Ha en fortsatt bra söndag.

Kram Mia.

2009-04-19 @ 17:44:29
URL: http://smultronkyzzar.blogg.se/
Postat av: Vicky

Åh vad spännande att se resultatet och kul att man kunde vara till lite hjälp :) Var också på IKEA i kurvan tidigare idag och kompleterade med några saker till köksrenoveringen. Håller tummarna för att det här var sista vändan...



KRAM

2009-04-19 @ 21:52:21
URL: http://tvillingmamma.blogg.se/
Postat av: InneoUte-Malin

Ska bli kul att se vad ni köpte. :-)

2009-04-19 @ 22:06:56
URL: http://inneoute.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0